Yrityspalvelut

Yrityspalvelut:

Yrityspalvelut Salonen & Co Oy palvelee aloittavia, toimivia sekä kasvu- ja kehittämishakuisia yrityksiä yritystoiminnan eri vaiheissa. Kokenut henkilöstömme on valmiina juuri sinua varten. Luomme yhdessä yrityksellesi mahdollisimman hyvät toimintaedellytykset menestyä ja luoda pysyviä työpaikkoja. Meillä on laaja kokemus yrittämisestä ja yritysten kehittämisestä. Meiltä voit kysyä neuvoja kaikissa yritystoimintaan liittyvissä asioissa.

Autamme asiakasyrityksiämme keskittymään tehokkaammin omaan liiketoimintaan ja sen kehittämiseen. Ulkoistamalla saadaan toiminta tehostumaan ja samalla riskit pienenevät. Ulkoistuksen seurauksena kiinteät kulut siirtyvät muuttuviksi kuluiksi, sillä kustannukset määräytyvät työmäärän mukaan.

Yritys- ja asiainhoitopalvelut

Tarvitsetko apua talous- ja henkilöstöhallintoon liittyvissä asioissa? Meiltä saat palvelut muun muassa kaikkiin yrityksesi päivittäiseen toimistorutiineihin liittyviin asiohin kuten muun muassa myynti- ja ostoreskontran ylläpitämiseen. Hoidamme myös tarvittaessa yhteydenpidon yrityksesi sidosryhmiin.